kblogga

Mitt namn är Kajsa Boman och jag är 24 år gammal. Jag är utbildad på Steneby med inrikning Läder-Skinn-päls för mode och accessoarer samt Textilakademin i Värnamo och studerar just nu till Internationell Designer inom textil, mode och funktion på Nordiska Textilakademin i Borås. Företaget driver jag på deltid vid sidan av mina studier. 

Min ateljé ligger i det lilla samhället Gislaved i Småland. Där designar jag och tillverkar mina läderaccessoarer, utför ändringsömnad och skräddarsyr kläder. 

 

Drömmen är att uppnå samma kvalité som vi hade förr. Min gamla volvo amazon rullar än idag, den är över femtio år gammal och tillverkad i Göteborg 1964. Tänk om vi kan uppnå den kvalitén idag, stoppa fast fashion och massproduktion. Tänka hållbart istället! I mitt företag möter traditionellt läderhantverk nyskapande design.

loading...

Designed in sweden & made in sweden

Läderaccessoarer

På Kajsa Boman Design  samarbetar vi med Svenska läderindustrier för att tillsammans förbättra miljön - vi tar vara på spillet och skapar nya produkter.

Våra unika läderaccessoarer finner du i webbshoppen. Designed in Sweden & Made in Sweden.

Skräddarsytt

Du kan även beställa skräddarsydda kläder och accessoarer. För skräddarsydda kläder behöver du besöka vår ateljé för provning. 

Kontakta oss och berätta mer om ditt drömplagg eller din drömaccessoar. Vi syr efter dina önskemål!

 

Ändringssömnad.

Genom ändringssömnad kan vi tillsammans bidra till en bättre miljö. Varför köpa en ny jacka när du enkelt kan lämna in den för reparation hos oss? 

Prislista finner du här på hemsidan. Vid övrig ändringssömnad kontakta oss för en offert!

Samarbetspartners

Jonas Ihreborn är ett familjeföretag som producerar möbler, främst till offentlig miljö, med lokal produktion i Värnamo. Med över 70 års erfarenhet av möbelproduktion av hög kvalitet driver nu den tredje generationen företaget framåt. Fokus ligger på hållbarhet och mervärde. En möbel som står för något mer än bara skön komfort och bra design. Genom att möblerna produceras i fabriken i Småland bidrar de till en långsiktig och hållbar utveckling.

Göinge Ekemöbler är ett familjeföretag, och finns beläget i Östra Göinge, Skåne. Företaget har Sveriges modernaste maskinpark för tillskärning av skinn.
Ekemöbler har stor tillverkning av offentliga möbler efter egna modeller, men tillverkar även efter kundens egna design.